TUIN

 • TUIN

  Alles op de Belshof is begonnen met de tuin. Eerst was er de groentetuin, daarna kwam de fruittuin en uiteindelijk zijn er een aantal thematuinen en borders gekomen. Het slotstuk is de verbinding die met de omgeving gemaakt is, waarbij we de tuinen, weilanden en landschap met elkaar verbonden hebben in een landschapsplan.

  Het is mogelijk de tuinen te bezoeken en rond te wandelen. Wij vertellen er graag over en laten u genieten van de rust en sfeer die in de loop der jaren gecreëerd is. We vragen een vergoeding van € 7,50 voor de rondleiding. U wordt ontvangen met koffie/thee of sap en iets lekkers uit de eigen keuken. Met mooi weer zit u buiten, met minder mooi weer beschut en warm.

  Nieuw: we worden opgenomen in de gids van de Nederlandse tuinen Stichting in 2021. De beoordelingscommissie sprak van een heel mooie tuin, (in juni toen alle rozen bloeiden).

  Groepsgrootte minimaal 5, maximaal: een bus.

 • MAAK EEN AFSPRAAK

  U kunt online een reservering maken, maar handiger is bellen: 06 36158006

  NU AFSPRAAK PLANNEN

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF

tuin-middle

ACTUEEL:
We hebben een nieuwe vijver en een nieuwe entree poort,  u het niet missen! Verder leggen we een bijzondere collectie struiken aan, opdat er jaarrond iets bloeit.
Voorts zijn een aantal beelden geïmporteerd uit Zuid Afrika die het geheel vullen en een extra dimensie geven.
tuin-bottom