TUIN

 • TUIN

  Alles op de Belshof is begonnen met de tuin. Eerst was er de groentetuin, daarna kwam de fruittuin en uiteindelijk zijn er een aantal thematuinen en borders gekomen. Het slotstuk is de verbinding die met de omgeving gemaakt is, waarbij we de tuinen, weilanden en landschap met elkaar verbonden hebben in een landschapsplan.

  Dit landschapsplan is verder ingevuld met de aanplant van een flink aantal bomen in de laatste weide, die in de loop der jaren zich verder zal ontwikkelen tot wandelpark. Nu al kunt u een wandeling maken naar het eiland en de jonge aanplant zien (en aanmoedigen goed te groeien).

  Het is mogelijk de tuinen te bezoeken. Wij vertellen er graag over en laten u genieten van de rust en sfeer die in de loop der jaren gecreëerd is. We vragen een vergoeding van € 7,50 voor. U wordt ontvangen met koffie/thee of sap en iets lekkers uit de eigen keuken. Met mooi weer zit u buiten, met minder mooi weer beschut en warm. Er is zelfs een buitenkachel.

  Nieuw: we zijn opgenomen in de gids van de Nederlandse Tuinen Stichting  2021. De beoordelingscommissie sprak van een heel mooie tuin, (in juni toen alle rozen bloeiden).

  Groepsgrootte minimaal 5 of een bubbel. Maximaal: een bus, maar dat gaat momenteel niet, u weet wel waarom

 • MAAK EEN AFSPRAAK

  U kunt online een reservering maken, maar handiger is bellen: 06 36158006

  NU AFSPRAAK PLANNEN

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF

tuin-middle

ACTUEEL:
We hebben een nieuwe vijver en een nieuwe entree poort, u kan het niet missen! Verder leggen we een collectie bomen aan in de derde weide en dragen we zo bij aan de strijd tegen de klimaatsverandering.
Onze collectie beelden en objecten breidt zich verder uit en we hebben inmiddels zes waterprojecten. We zijn een tijdje gelden op bezoek geweest bij de vijvertuinen van Ada Hofman en de rest is en lang verhaal