TUIN

 • TUIN

  Alles op de Belshof is begonnen met de tuin. Eerst was er de groentetuin, daarna kwam de fruittuin en uiteindelijk zijn er een aantal thematuinen en borders gekomen. Het slotstuk is de verbinding die met de omgeving gemaakt is, waarbij we de tuinen, weilanden en landschap met elkaar verbonden hebben in een landschapsplan.

  Dit landschapsplan is verder ingevuld met de aanplant van een flink aantal bomen in de laatste weide, die in de loop der jaren zich verder zal ontwikkelen tot wandelpark. U kunt een wandeling maken naar het eiland en de  aanplant zien (en aanmoedigen goed te groeien). We noemen dit het Belshofpark.

  Het is mogelijk de tuinen te bezoeken. Wij vertellen er graag over en laten u genieten van de rust en sfeer die in de loop der jaren gecreëerd is. We vragen een vergoeding van € 7,50 voor. U wordt ontvangen met koffie/thee of sap en iets lekkers uit de eigen keuken. Met mooi weer zit u buiten, met minder mooi weer beschut en warm. Er is zelfs een buitenkachel.

  De Belshof is opgenomen in de collectie van de Nederlandse Tuinen Stichting . De beoordelingscommissie sprak van een heel mooie tuin, iets waar we trots op zijn.

  Groepsgrootte voor tuinbezoek is minimaal 5 personen, maximaal: een bus.

 • MAAK EEN AFSPRAAK

  U kunt online een reservering maken, of bellen: 06 36158006

  NU AFSPRAAK PLANNEN

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF

tuin-middleACTUEEL:

We hebben een nieuwe vijver en een nieuwe entree poort, u kan het niet missen! Verder leggen we een collectie bomen aan in de derde weide en dragen we zo bij aan de strijd tegen de klimaatsverandering. Ons eigen Belshofpark.
Onze collectie beelden en objecten breidt zich verder uit en we hebben inmiddels een aantal waterprojecten.