AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALIJD ook weer in 2024!

Hoe heerlijk is het om gewoon aan tafel aan te schuiven en te genieten van een heerlijke warme maaltijd? Op de Belshof kan dat; we organiseren ook in 2024 weer de aanschuifmaaltijden.

Een aanschuifmaaltijd is eten met anderen én met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal op z’n Italiaans. Ze bereidt de maaltijden met  groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio, alles biologisch.

Naast het heerlijke eten van de verse producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

 We organiseren dit jaar een aantal open aanschuifmaaltijden, op  de zaterdagen: 15 juni, 6 juli, 27 juli, 17 augustus en 7 september. Boekt u a.u.b. tijdig, dan weten we voor hoeveel gasten we kunnen rekenen.

U kunt ook boeken met een groepje vrienden, familie, buren enz. Daarvoor stellen we geen datums voor, belt u maar en dan spreken we een datum af. De datums voor de open inschrijvingen zijn zo gekozen dat er wat te zien is in de tuin:

juni: de rozen bloeien volop

juli:  de lavendel bloeit

augustus: dan zijn er volop de tomaten

september: dan zijn er nog veel verse groenten

Voor reserveren bel Barbara: 06 36158006. 

Kosten € 30  p.p. alles inclusief

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Er zijn nieuwe datums in 2024  gepland voor open Aanschuifmaaltijden: 15 juni, 6 en 27 juli, 17 augustus en 7 september

U kunt reserveren door te bellen: Tel 06 36158006

Ook kunt u zich ook inschrijven voor Bakkerij Bar. Dan krijgt u een bericht als er vers brood is Tel 06-36158006.

Wist u dat Barbara’s brood prijswinnend is op de Landleven winterfair?

Het assortiment is inmiddels rogge zuurdesem gewoon en met noten en vruchten, het familiebrood: rond en genoeg voor een gezin en voor een dag. En niet te vergeten de overheerlijke focaccia’s.

aanschuifmaaltijd-bottom