AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALTIJD ook weer in 2023!

Hoe heerlijk is het om gewoon aan tafel aan te schuiven en te genieten van een warme maaltijd? Op de Belshof kan dat; we organiseren ook in 2023 weer de aanschuifmaaltijden.

Een aanschuifmaaltijd is eten met anderen én met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal op z’n Italiaans. De maaltijden zijn bereid met groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio, alles biologisch.

Naast het heerlijke eten van de verse producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

 We organiseren dit jaar een aantal open aanschuifmaaltijden, op  de zaterdagen: 24 juni, 15 en 29 juli, U kunt niet meer reserveren voor juli, de aanschuifmaaltijden zijn inmiddels volgeboekt. De maaltijden op 19  augustus en 3 september staan nog open voor reserveringen

U kunt ook boeken met een groepje vrienden, familie, buren enz. Daarvoor stellen we geen datums voor, belt u maar en dan spreken we een datum af. Het kan in:

juni: dan bloeien de rozen

juli:  dan bloeit de lavendel

augustus: dan zijn er volop de tomaten

september: dan zijn er nog veel verse groenten

Voor reserveren bel Barbara: 06 36158006. 

Kosten € 30  p.p. alles inclusief

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Er zijn nieuwe datums in 2023  gepland voor open Aanschuifmaaltijden: 24 juni, 15 en 29 juli, 19 augustus en 3 september

U kunt reserveren door te bellen: Tel 06 36158006

Ook kunt u zich ook op de app  inschrijven voor Bakkerij Bar. Dan krijgt u een bericht als er vers brood is Tel 06-36158006. Wist u dat Barbara’s brood prijswinnend is geweest op de Landleven winterfair?

Het assortiment is inmiddels rogge zuurdesem gewoon en met noten en vruchten, het familiebrood: rond en genoeg voor een gezin en voor een dag. En niet te vergeten de overheerlijke focaccia’s.

aanschuifmaaltijd-bottom