AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALTIJD wordt Bubbelmaaltijd

Wat is er fijner om gewoon aan tafel aan te schuiven en te genieten van een warme maaltijd als je moe bent van het werk, een autorit of wat dan ook? Dan heb je geen zin om te koken. Een aanschuifmaaltijd is eten met anderen en met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal op z’n Italiaans. De maaltijden zijn bereid met groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio, alles biologisch.

Naast het heerlijke eten met de producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

Maar toen kwam…. Corona en vooral de Corona maatregelen en het concept van aanschuifmaaltijden hebben we veranderd in “bubbelmaaltijd” Wij denken dat het met mensen uit verschillende huishoudens op  1,5 meter niet gezellig met elkaar eten is. Daarom het “bubbel” concept.  U kunt zich vooraf opgeven met een groep die met elkaar een “bubbel” gevormd heeft, bijvoorbeeld een huishouden of….(definieert u maar wat een “bubbel is”) . Wij blijven op 1,5 meter, dat gaat goed, bleek in 2020.

Wij stellen geen datums voor, belt u maar en dan spreken we een datum af Het kan in:

juni, de rozen maand

juli:  de lavendelmaand

augustus: de tomaten groentemaand

september: de pompoenmaand

In  augustus denken we aan een speciale bierproeverij, afhankelijk van de Corona maatregelen van dat moment

Reserveren voor ‘bubbelen”: 06 36158006. 

Kosten 27,50 € p.p. alles inclusief

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Er worden geen datums in 2021  gepland, u weet wel waarom. We organiseren in 2021 “bubbel” maaltijden. Organiseer uw eigen bubbel en maak een afspraak om te genieten van een heerlijke maaltijd.

U kunt reserveren door te bellen. Wij maken op uw verzoek een maaltijd of een catering: Tel 06 36158006

Ook kunt u zich via de app ook inschrijven voor Bakkerij Bar. Dan krijgt u een bericht als er vers brood is Tel 06-36158006

Nieuw is het smulbrood: noten en vruchten in rogge zuurdesem of ene familiebrood: rond en genoeg voor een gezin, een dag.

aanschuifmaaltijd-bottom