AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALTIJD wordt Afschuifmaaltijd

De aanschuifmaaltijden zijn ontstaan vanuit een idee van Barbara. Ze wil de vele recreanten die in de weekenden op de campings en hoven komen, aanbieden om in het weekend bij ons te komen eten. Wat is er dan fijner dan gewoon aan te schuiven en te genieten van een warme maaltijd als je moe bent van het werk en de reis? Dan heb je geen zin om te koken. Een aanschuifmaaltijd is eten met anderen en met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal Italiaans.De maaltijden zijn bereid met groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio, alles biologisch. Naast de producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

In verband met de Corona maatregelen is het concept van aanschuif verandert in “afschuif”. Een andere manier van presenteren en op 1,5 meter toch met elkaar eten. U dient zich vooraf op te geven en het is alleen voor groepjes die de datum en het menu met Barbara afspreken.

De voorgestelde datums voor 2020 zijn:

Juni: 27  Juli: 25

Augustus: 22

Let op: 22 augustus is een speciale bierproeverij!! 

Thema “BIER VAN HIER”

Reserveren :

het nummer is: 06 36158006. 

Voor de bierproeverij zijn nog 6 plaatsen beschikbaar

Kosten 30 € p.p. alles inclusief

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Data “afschuifmaaltijden”. De “afschuifmaaltijden” voor 2020 zijn gepland. Na september sluit het seizoen, wilt u toch genieten van een heerlijke maaltijd, dan kunt u reserveren door te bellen. We kunnen op verzoek een maaltijd of catering voor u organiseren.Tel 06 36158006

Ook kunt u zich via de app inschrijven voor Bakkerij Bar. Dan krijgt u een bericht als er vers brood is Tel 06-36158006

Nieuw is het smulbrood: noten en vruchten in rogge zuurdesem

aanschuifmaaltijd-bottom