AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALTIJD

 

De aanschuifmaaltijden zijn ontstaan vanuit een idee van Barbara. De vele recreanten die in de weekenden op de campings en hoven komen, wilde zij aanbieden om in het weekend bij ons te komen eten. Als je moe bent van het werk, de reis of geen zin hebt om te koken, wat is er dan fijner dan gewoon aan te schuiven en te genieten van een warme maaltijd? De maaltijden zijn bereid met groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio. En alles biologisch. Bij een aanschuifmaaltijd eet je met anderen en met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal Italiaans. Naast de producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

 

De aanschuifmaaltijden voor 2018 zijn gepland,

 

Planning in de weekenden van:

Juni: 9 , 24, 30. (vol)   Juli: 7, 14, 21, 27.

Augustus: 4, 18, 25. September 1 en 8

 

Reserveren:

 

U kunt ook bellen voor een reservering: het nummer is: 06 36158006. U kunt zich opgeven tot 12 uur op de dag van de aanschuifmaaltijd (daarna moeten we koken).

Natuurlijk kunt u met een groep van minimaal 5 personen reserveren op een andere dag

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Data aanschuifmaaltijden. De aanschuifmaaltijden voor 2017 zijn gepland. Na september sluit het seizoen van de open aanschuifmaaltijden. Wilt u toch genieten van een heerlijke maaltijd, dan kunt u reserveren door te bellen. We kunnen op verzoek een aanschuifmaaltijd voor u organiseren.Tel 06 36158006

aanschuifmaaltijd-bottom