AANSCHUIFMAALTIJD

AANSCHUIFMAALTIJD

 

De aanschuifmaaltijden zijn ontstaan vanuit een idee van Barbara. Ze wil de vele recreanten die in de weekenden op de campings en hoven komen, aanbieden om in het weekend bij ons te komen eten. Wat is er dan fijner dan gewoon aan te schuiven en te genieten van een warme maaltijd als je moe bent van het werk, de reis of geen zin hebt om te koken? Een aanschuifmaaltijd is eten met anderen en met ons aan één tafel. Barbara kookt heerlijk, veelal Italiaans.De maaltijden zijn bereid met groenten, kruiden en fruit uit de tuin en vlees uit de regio. En alles biologisch. Naast de producten uit eigen tuin zijn goede gesprekken en heel veel lachen de overige ingrediënten. Vooraf onbekenden worden bekenden.

 

De aanschuifmaaltijden voor 2019 zijn gepland,

 

De planning is:

Juni: 9, 15, 22, 29   Juli: 6, 13, 20

Augustus: 17, 24, 31. September 7 (is al vol), er volgt nog een extra datum

Let op: 24 augustus is een speciale bierproeverij!!

 

Reserveren:

 

U kunt ook bellen voor een reservering: het nummer is: 06 36158006. U kunt zich opgeven tot 12 uur op de dag van de aanschuifmaaltijd (daarna moeten we immers koken).

Natuurlijk kunt u met een groep van minimaal 5 personen reserveren op een andere dag

aanschuifmaaltijd-middle

ACTUEEL: Data aanschuifmaaltijden. De aanschuifmaaltijden voor 2019 zijn gepland. Na september sluit het seizoen van de open aanschuifmaaltijden. Wilt u toch genieten van een heerlijke maaltijd, dan kunt u reserveren door te bellen. We kunnen op verzoek een aanschuifmaaltijd of catering voor u organiseren.Tel 06 36158006

Ook kunt u zich via de app inschrijven voor Bakkerij Bar. Dan krijgt u een bericht als er vers brood is Tel 06-36158006

Nieuw is het smulbrood: noten en vruchten rogge zuurdesem

aanschuifmaaltijd-bottom